Saltar al contenido

Inici

  • por

Benvingudes i benvinguts al blog de Pistil, l’espai on explorarem els fonaments de l’acompanyament respectuós i l’slow parenting. Aquí, compartirem històries, consells pràctics i reflexions que busquen transformar la criança en una experiència plena de connexió i creixement. A més, ens servirà de difusió de les propostes que es generin.

Ens embarquem en aquest viatge amb la convicció que cada criatura mereix ser reconeguda com a individu amb drets i dignitat.

A través de l’abordatge de l’acompanyament respectuós, aspirem a crear un entorn on la cura, l’amor i la comprensió siguin els pilars fonamentals.

Amb l’slow parenting com a guia, explorem la bellesa de prendre el temps necessari per connectar amb les criatures, apreciar els petits moments i construir relacions basades en la profunditat i l’autenticitat.

És un compromís amb una forma de criança que prioritzarà sempre el benestar emocional i el desenvolupament integral dels nostres éssers estimats.

A Pistil, veiem la criança com una oportunitat d’aprenentatge mutu, una dansa delicada entre el donar i el rebre. Us convidem a formar part d’aquest espai de diàleg i descobriment, on juntes i junts explorarem les riqueses de la criança respectuosa i les alegries de l’slow parenting.

Comencem aquest camí amb il·lusió i dedicació cap a un futur on cada criatura pugui créixer i prosperar en un entorn ple d’amor i respecte!

La qualitat de les cures que un infant rep dels seus pares son de vital importància per la seva futura salut mental.

– John Bowly
Etiquetas:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *